Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Rozvoz Dáme jídlo nepřerušen

Rozvoz Dáme jídlo nepřerušen

Společnost je připravena přijmout nové restaurace

Rozvoz společnosti Dáme jídlo zůstává, v souladu s nejnovějším usnesením vlády České republiky, nepřerušen. Firma situaci i nadále pečlivě sleduje, vyhodnocuje a s restauračními partnery nepřetržitě pracuje na tom, aby zákazníkům zajistila dostupnost svých služeb. Aktuálně i nadále doručuje pro více než 60 % populace ve 170 městech po celé ČR.

Zároveň je společnost Dáme jídlo připravena přijmout nové restaurace, které do této doby služeb rozvozu nevyužívaly, a nabídnout jim možnosti této platformy. Díky tomu mohou, stejně jako stávající partnerské restaurace, nadále vařit a jejich provoz tak nemusí být přerušen.

Dáme jídlo je také připraveno zapojit se do zásobování dotčeného obyvatelstva, například matek a rodin s dětmi, seniorů a dalších. Kromě standardního rozvozu jídla z restaurací je připraveno zapojit své kurýry například i do distribuce léků, hygienických a nutričních balíčků nebo potravin.

 

Komentáře ke článku