Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Jak zjistit, zda vůz nemá stočený tachometr?

Jak zjistit, zda vůz nemá stočený tachometr?

Rychlý způsob nabízí mobilní aplikace.

Cebia spustila nový produkt v rámci prověřování historie aut, tzv. Smart kód, díky kterému si mohou zákazníci zdarma prověřit najeté kilometry přímo v autobazaru. Jediné, co k tomu potřebují, je chytrý mobilní telefon. Prověření kilometrového nájezdu je přitom jednoduché: stačí telefonem načíst speciální QR kód, který zákazníci najdou za sklem vozidla a načtené informace o vozidle uvidí přímo ve svém telefonu.

Tímto produktem chceme pomoci kupujícím i prodejcům. Pro kupující je nesmírnou výhodou to, že si mohou o autě rychle a zdarma zjistit základní informace včetně toho, zda nemá stočený tachometr, což jim ukáže, zda se mají o vozidlo dále zajímat. Co se týče prodejců, věříme, že poskytování této služby zvýší jejich důvěryhodnost a přivede nové zákazníky,“ říká Martin Pajer, ředitel společnosti Cebia.

Pomocí Smart kódu si lze zobrazit:
• průběžný stav najetých km,
• kontrolu odcizení,
• kontrolu financování,
• kontrolu, zda vozidlo nebylo provozováno jako taxi,
• specifikaci vozidla.

 V tuto chvíli nabízí prověření vozidla přes Smart kód od Cebia tito prodejci: Štěpánek Auto, DAVO CAR a Auta Super.

Naším cílem je být vůči zákazníkům maximálně transparentní. Možnost zkontrolovat si zdarma najeté km vozidla, prostřednictvím Cebia Smart kódu naši zákazníci uvítali a aktivně při návštěvě autobazaru využívají,“ říká Petr Štěpánek ze Štěpánek Auto.

Jsme rádi, že můžeme zákazníkům nabídnout novou službu, která potvrzuje náš seriózní přístup k prodeji ojetých vozů. Zákazník má možnost ověřit si sám historii vozidla a jeho kilometrový nájezd. Díky tomu bude mít jistotu, že stav kilometrů na tachometru odpovídá realitě. Věříme, že tento přístup zákazníci ocení,“ podotýká Kateřina Vojtěchová z DAVO CAR.

Všechny vozy před výkupem důkladně prověřujeme nejen po technické stránce, ale rovněž nás zajímá i původ vozu a najeté kilometry. Možnost snadného zobrazení najetých kilometrů prostřednictvím Cebia Smart kódu je pro nás dalším krokem ke zlepšování našich služeb,“ říká Patrik Spurný, ředitel rozvoje Auta Super.

Spuštění Smart kódu je pro nás dalším krokem, jak uchránit kupující ojetých vozů před nekalými praktikami podvodných prodejců a jak kultivovat trh prodávaných ojetých automobilů,“ uzavírá Martin Pajer, ředitel společnosti Cebia.

Komentáře ke článku