Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nové BMW řady 5 má integrovanou herní konzoli

Nové BMW řady 5 má integrovanou herní konzoli

Aplikace AirConsole se postupně objeví v dalších modelech

Nové BMW řady 5 přináší revoluční způsob zábavy přímo ve voze - integrované herní funkce. Nyní můžete hrát hry přímo v autě, a to díky aplikaci AirConsole a vašemu chytrému telefonu, který slouží jako ovladač. Stačí spustit aplikaci na integrovaném displeji pomocí naskenování QR kódu a můžete se okamžitě ponořit do herního světa.

Aplikace AirConsole nabízí širokou škálu tzv. casual her, které jsou snadno hratelné a mají jednoduché intuitivní ovládání. Při uvedení nové pětkové řady vozů je k dispozici přibližně 15 her, včetně závodních, sportovních, kvízových, hudebních a logických her. Tituly, jako například Go Kart Go, Golazo, Music Guess a Overcooked, vám zajistí hodiny zábavy a odreagování.

 

S aplikací AirConsole můžete hrát sami nebo se zapojit do vícehráčského režimu a soutěžit se svými spolucestujícími. I pasažéři na zadních sedadlech se mohou zapojit do herního dobrodružství a společně si užít zábavné chvíle.

Kromě toho se nový model BMW i5 představuje v unikátním herním barevném provedení karoserie. Design vozu je inspirován ikonickou 8bitovou érou počítačových her a vytváří dojem úplného ponoření se do herního světa. Velké pixely na karoserii připomínají herní grafiku a představují kombinaci technického a vizuálního prostředí počítačových her.

Kromě nového BMW řady 5 bude aplikace AirConsole postupně nabízena i v dalších modelech (BMW řady 7, BMW iX, BMW i4 vyrobené po 07/23; BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW XM, BMW X5 M, BMW X6 M vyrobené po 08/23). Další modely BMW ze střední třídy a luxusního segmentu budou následovat postupně.

 

Komentáře ke článku