Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Emil Frey spouští program pro ojeté vozy

Emil Frey spouští program pro ojeté vozy

Roční záruka na vybrané automobily

Skupina Emil Frey rozjíždí v České republice program s názvem Emil Frey Select, zaměřený na oblast ojetých vozidel. Skládá se ze tří částí: velkoobchodní prodeje, inzertního portálu a maloobchodní části.

Mezinárodní působnost skupiny Emil Frey otevřela možnosti nabídky kvalitních ojetých automobilů v rámci celé Evropy a současně poskytuje jistotu o původu a technickém stavu těchto vozů. Jedním ze zdrojů pro Emil Frey Select v ČR je dovoz ojetin z EU, přičemž většina pochází z operativních leasingů či přímo od vlastních prodejců Emil Frey.

Aktuální portfolio programu Emil Frey Select je k dispozici na stejnojmenném webu. Kromě certifikovaných vozidel je zde možné nalézt i ostatní auta všech značek. V současnosti tak lze vybírat z celkem více jak 1500 automobilů podle konkrétních požadavků, motorizací či výbav. Všechny jsou prověřovány vyškolenými odborníky.

Uspěje-li vůz v této zkoušce a současně vyhoví kritériím – stáří do 8 let a nájezd do 180 000 km – získá potvrzení Emil Frey Select Premium. Zákazník dostane v tomto případě zdarma na vůz plnohodnotnou roční záruku bez omezení počtu ujetých kilometrů platnou v celé Evropě. Kryje 13 konstrukčních skupin a téměř kopíruje garanci na nová vozidla. Klient má možnost si přikoupit i prodlouženou záruku na 24 měsíců.

Komentáře ke článku