Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Ford Transit s nízkým rámem

Ford Transit s nízkým rámem

Nová verze umožní přestavbářům snížit podlahu

Ford představil novou verzi užitkového modelu Transit se speciálním šasi se sníženou stavbou rámu o 100 mm proti standardnímu. To je ideální pro nástavby s nízkou polohou podlahy, usnadňující přístup i nakládání. Eliminuje zároveň potřebu vybavit záď zdvihacím zařízením. Nová rámová konstrukce současně zvýší užitečné zatížení vozu o 200 kg, takže se současně sníží i provozní náklady. To mohou ještě umocnit lehké nástavby, s nimiž bude možné dosáhnout výrazného snížení spotřeby. 

Ford Transit skelet Nová podoba rámu pro je určena pro Chassis Cab s celkovou hmotností 3,5 t a pohonem předních kol. Zákazníci mohou volit ze tří délek rozvoru, v případě té nejdelší se dodává náprava s rozšířeným rozchodem zadních kol, pro oba kratší rozvory se nabízí jako opce. K dispozici bude s turbodiesely 2,0 EcoBoost/ 96 kW (130 k) nebo 125 kW (170 k) v kombinaci se šestirychlostní přímo řazenou převodovkou, na přání i s automatickou šestistupňovou, která je ideální pro městský provoz.
Ford Transit skelet

 

Komentáře ke článku