Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Festival plný jedinečných aut

Festival plný jedinečných aut

Zapojte se do soutěže s AUTONOVINY.cz

O víkendu 1. a 2. září 2018 se ve výstavním areálu PVA v Praze-Letňanech uskuteční další ročník Escape6 Prague Car Festivalu. Návštěvníci této exkluzivní přehlídky se mohou těšit na více než 700 exponátů.

Většina z nich patří do oblasti tuningu. Svými výtvory se přijedou pochlubit jak specializované firmy, tak nadšenci, kteří si svoje plechové miláčky zušlechťují svépomocí. K největším lákadlům budou určitě patřit upravené Lamborghini Aventador, Mercedes AMG nebo Nissan GT-R.

To ale zdaleka není všechno. Zároveň se ve výstavních halách představí sekce supersportů, závodních vozů, amerických i evropských klasik a nebudou chybět ani elektromobily.

Jeden z fanoušků krásných automobilů dokonce z festivalu odjede s novým vozem. Bude se totiž soutěžit o Project Car 2018 v podobě Škody Octavia RS301. Toto vozidlo existuje v jediném kuse!

Jeho prostřednictvím se současně bude prezentovat projekt Tuning bezpečně! Ten chce široké veřejnosti dokázat, že úpravy aut se mohou dít v souladu s platnou legislativou a v zájmu zvyšování bezpečnosti silničního provozu.

Pro tři čtenáře našeho webu máme připraveny dvě vstupenky na Prague Car Festival 2018. Musí ovšem nejprve správně odpovědět na následující otázku: Kolikátý ročník akce se letos koná?

a) šestý

b) sedmý

c) osmý

Nápovědu naleznete přímo na našem webu. Odpovědi nám zasílejte do středy 29. září 2018 do půlnoci na e-mail soutez@autonoviny.cz.

 

Vítězi naší soutěže se stali a dvě vstupenky na výstavu získávají:

Martin Rožek z Prahy

Josef Votruba z Kralup

Petr Hájek z Prahy

Komentáře ke článku