Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Velký příběh rallyového mistra světa

Velký příběh rallyového mistra světa

Soutěž o atraktivní knižní novinku

 

Jan Kopecký se v letošním roce stal mistrem světa v rallye v kategorii WRC 2. Tovární jezdec mladoboleslavské Škodovky tak ozdobil svoji excelentní kariéru dalším mimořádným triumfem.

Kniha Petra Dufka Pozlacená fabia si ovšem nevšímá pouze této události, ale přináší ucelený životní příběh jedné z největších postav našich i světových automobilových soutěží tohoto století. Vždyť Kopecký je nejen mnohonásobným domácím šampionem, ale i mistrem Evropy a asijsko-pacifické zóny.

Publikace je doplněna množstvím skvělých fotografií, z nichž některé jsou zveřejněny vůbec poprvé. A nechybí ani výsledkový přehled.

Tři ze čtenářů webů FORMULE.cz a AUTONOVINY.cz ji získají zcela zdarma, jako výhru v soutěži. Budou muset ovšem znát správnou odpověď na otázku: Se kterým vozem (uveďte přesné označení) a spolujezdcem vybojoval letos Jan Kopecký titul mistra světa?

Odpovědi zasílejte do půlnoci 31. prosince 2018 na e-mail soutez@autonoviny.cz.

Komentáře ke článku