Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Alexa ve Škoda Connect

Alexa ve Škoda Connect

Hlasový asistent nově ve třech jazycích

Po německém a anglickém jazyce zavádí společnost Škoda Auto třetí jazyk - přesně v okamžiku zahájení pařížského autosalonu v říjnu 2018 se přidá francouzština.

Škoda Alexa

Řidiči vozů Škoda budou moci již brzy komunikovat se svým vozem pomocí hlasového asistentu Alexa od Amazonu díky službám Škoda Connect ve francouzském jazyce. Aplikace Škoda Connect Alexa Skill, která propojí Alexu se službami Škoda Connect, bude také dostupná po celém světě.

Pomocí aplikace Škoda Connect Alexa Skill nabízí Škoda pohodlnější způsob komunikace s vozem. Je možná z domova přes reproduktor Amazon Echo nebo na dálku odkudkoliv díky aplikaci Alexa v chytrém telefonu.

Přístup k informacím o vozidle je možný u všech vozů Škoda, které mají služby Škoda Connect a jsou připojeny k internetu pomocí SIM karty. Podmínkou k používání funkce Alexa je založený účet na Amazonu, přes který se aplikace aktivuje. Vlastník vozidla musí tento účet propojit s vlastním uživatelským účtem Škoda Connect.

Komentáře ke článku