Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda zmodernizovala aplikaci Škoda Connect

Škoda zmodernizovala aplikaci Škoda Connect

Uživatelé mohou získávat informace v ještě přehlednější formě

Škoda Connect pro chytré telefony je přehlednější a uživatelsky přívětivější. Kromě toho se výrazně zrychlila reakční doba aplikace a uživatelé mají nové možnosti individualizace. S aktualizací jsou spojeny i nový design a přístup k řadě informací o vozu.

Aktualizovaná verze aplikace Škoda Connect je pro mobilní telefony s operačním systémem Android nebo iOS k dispozici zdarma v příslušných App Storech. Ve srovnání s předchozí verzí nabízí řadu vylepšení. Na základě zkušeností uživatelů byla vyvinuta nová struktura menu a jednotlivých údajů, s níž je používání aplikace ještě jednodušší a intuitivnější. Daleko rychlejší odezvě a procházení jednotlivých menu napomáhá nový přizpůsobitelný design. Do nového vzhledu budou v budoucnu sjednoceny všechny digitální kanály značky Škoda.

V dohledné době pak také přibude kompatibilita pro chytré hodinky (watchOS, Tizen OS, Wear OS).

Škoda Connect App nabízí uživatelům i možnost aplikaci personalizovat nad rámec oslovení uživatele jménem. Nyní je možné si individuálně měnit pořadí jednotlivých informačních dlaždic v menu, které uživatele informují například o pozici zaparkovaného vozu, jeho stavu či o jízdních datech. Kromě toho lze na úvodní obrazovce aplikace („garáž“) nastavit až tři zkratky, které umožní přístup k nejpoužívanějším údajům pomocí jednoho kliknutí. Barva pozadí aplikace se přizpůsobuje odstínu příslušného vozu.

Mnoho funkcí aplikace teď pracuje rychleji a snadněji se ovládá. Plánovač tras, který řidiči před chystanou cestou v závislosti na dopravní situaci připomene termín odjezdu, online ovládání nezávislého topení a dálková kontrola aktuálního stavu vozu jsou přehlednější, stejně jako zobrazení dat, jakými jsou ujetá vzdálenost nebo spotřeba paliva. Ukazatel pozice zaparkovaného vozu nyní disponuje vylepšenou grafikou map.

Škoda Connect

Komentáře ke článku