Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Peugeot Rifter a Peugeot 508

Peugeot Rifter a Peugeot 508

Nové generace dvou modelů značky jdou do prodeje v ČR

Peugeot uvádí na český trh nové generace dvou klíčových modelů - kompaktního vanu Riftter, který je nástupcem vozu Partner Tepee, a svého vrcholného automobilu 508 s novým pojetím karoserie. Představení obou významných novinek se nezvykle odehrálo současně.

Peugeot 508

 

Peugeot Rifter

Peugeot Rifter je nástupcem modelu Partner Tepee. U Peugeotu nově rozdělili označení pro osobní verzi a užitkovou, která i nadále ponese jméno Partner.

Rifter vychází ze stejného technického základu a nové platformy jako Citroën Berlingo a Opel Combo Life, nicméně v mnoha ohledech se od nich odlišuje. Má výrazný vzhled ve stylu nejnovějších modelů značky Peugeot a stejně jako ostatní řady využívá v interiéru uspořádání Peugeot i-Cockpit se zmenšeným volantem a specifickým rozmístěním ovládacích a informačních prvků.

Nový Peugeot Rifter je k dispozici ve dvou délkách, vždy v pěti- nebo sedmimístné verzi. Vyniká všestranností, modularitou a praktičností. Akční cenová nabídka začíná na 410 000 Kč za verzi 1,2 PureTech Active. Prodloužená varianta Rifter Long je o 20 000 Kč dražší.

Peugeot Rifter

 

Peugeot 508

Nový Peugeot 508 reaguje na stagnaci v tradičním, relativně konzervativním segmentu sedanů střední třídy přechodem od klasické čtyřdveřové tříprostorové karoserie k pětidveřovému liftbacku (fastbacku) s profilem blížícím se kupé. Také zde samozřejmě najdeme interiér s uspořádáním Peugeot i-Cockpit. Díky svým příkladným zlepšeným jízdním vlastnostem, novým motorům a bohaté výbavě nejmodernějšími asistenčními a komunikačními systémy představuje velký mezigenerační skok, odpovídající snaze o posun značky směrem k prémiovosti. To platí zvláště pro exkluzivní verzi 508 GT.

Cenová nabídka vozu Peugeot 508 začíná na 730 000 Kč za verzi BlueHDi Active.

Peugeot 508

 

Oba nové modely si podrobně představíme v nejbližších dnech.

Komentáře ke článku