Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

DS 7 Crossback a Jaroslav Svěcený

DS 7 Crossback a Jaroslav Svěcený

Osobnost české hudební scény jezdí s výrazným vozem

Značka DS uvedla na trh atraktivní prémiové SUV DS 7 Crossback. Jeho prvním uživatelem v ČR se stal houslový virtuos Jaroslav Svěcený. Ten si klíčky od tohoto luxusního vozu převzal při uvedení modelu v pražské Winternitzově vile.

Jaroslav Svěcený, proslulý houslový virtuos, skladatel, popularizátor houslové hry, uznávaný znalec historie a stavby houslí a nositel Zlaté plakety prezidenta republiky je již několik let vyslancem značky DS. Nově se bude vydávat na cesty v tmavě šedém DS 7 Crossback s motorem 2,0 BlueHDi/132 kW (180 k) s automatickou osmistupňovou převodovkou EAT8.

V autě při přejezdech na vystoupení najezdím ročně okolo 70 000 kilometrů. Proto je pro mě jízdní komfort velmi důležitý. Vůz musí na silnicích držet, mít praktický interiér pro mé potřeby, ale také perfektně tvarované sedačky. Model DS 7 Crossback toto vše má. Sedačky navíc mají i úžasnou masážní funkci,“ uvedl Jaroslav Svěcený.

Jeho vůz je vybaven tak, aby i na dlouhých cestách poskytoval maximum pohodlí, což umí perfektně díky systému DS Active Scan Suspension, jenž pomocí kamery monitoruje vozovku před vozem a potřebné informace přenáší na jednotlivá kola, aby tlumiče ihned reagovaly. A protože jako profesionální hudebník klade rovněž důraz i na kvalitní audio systém, jeho vůz s interiérem ve stylu Opera má zabudovaný špičkové Hi-Fi Focal Electra se 14 reproduktory.

DS7 Svěcený

 

Komentáře ke článku