Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Uniklé fotografie nového Porsche 911

Uniklé fotografie nového Porsche 911

Podívejte se tři dny před premiérou

Včera jsme vám psali o nadcházejícím představení nového Porsche 911, které proběhne 27. listopadu na autosalonu v Los Angeles, a bude se živě vysílat do celého světa. Dnes, tři dny před oficiální premiérou, však na internet unikly první fotografie.

Americkému serveru Jalopnik je poslal informátor ze soukromého fóra. Na snímku se stříbrným modelem Carrera 4S rozpozná novinku jen ostřílený fanoušek Porsche, a to podle lehce upravených zadních světlometů. Na ostatních dvou je podle všeho základní model, který automobilka představí příští týden.

Fotografie jsou sice ve velmi nízkém rozlišení, ale konečně můžeme vidět veškeré detaily. O specifikaci se toho zatím moc neví. Jistotou je plochý šestiválec a kolují zvěsti o turbodmychadlem přeplňovaném motoru. Potvrzena je i nově vyvinutá dvouspojková automatická převodovka. O manuální převodovce se zatím nemluví.

Vše se potvrdí či vyvrátí příští týden, kdy nová generace 911, s označením 992 vyjede oficiálně do světel výstavních reflektorů.

 

 

 

Komentáře ke článku