Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Volkswagen letmo ukázal Golf 8. generace

Volkswagen letmo ukázal Golf 8. generace

Nová podoba se představí ve 3. čtvrtletí 2019

Během prezentace cílů značky Volkswagen ve Wolfsburgu se na projekční ploše krátce objevil i profil nové generace modelu Golf osmé generace ve třídveřové verzi.

Při prezentaci bylo uvedeno, že budoucí Golf bude mít ostřejší agresivnější tvar než dosavadní model. I z profilu jsou patrné tenké světlomety, ostřejší sklon zadních sloupků, spoiler na konci střechy a boční linka směřující od hlavních světlometů k zadním svítilnám. Z náčrtu ale samozřejmě nezjistíme nic o výrazu vozu.

Volkswagen už počátkem letošního roku ohlásil zahájení výroby Golfu 8. generace v červnu 2019. Na prezentaci ve Wolfsburgu byla světová premiéra ohlášena na třetí čtvrtletí 2019 ještě několik týdnů před světovou premiérou prvního elektromobilu řady I.D.

Na základě dostupných informací bude mít nový Golf, samozřejmě opět vytvořený na platformě MQB, o něco delší rozvor než současný model. Předpokládat se dá použití asistenčních systémů přibližující vůz k autonomnímu řízení 3. úrovně a přinejmenším mildhybridní pohon.

Volkswagen Golf VIII profil

 

Komentáře ke článku