Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Toyota nabízí operativní leasing sportovcům

Toyota nabízí operativní leasing sportovcům

Společný projekt s Českým olympijským výborem

Společnost Toyota Central Europe–Czech spustila program operativního leasingu pod názvem Proace ProSport. Je určen pro zajištění mobility tuzemských sportovních klubů a svazů, které si budou moci za zvýhodněných podmínek pronajmout osobní dodávky Proace Verso Shuttle.

Účelem je zejména zajistit dopravu subjektům i na té nejnižší úrovni a přispět k renesanci sportu dětí, mládeže a dospělých v České republice,“ uvedl při této příležitosti generální ředitel firmy Toyota Česká republika Martin Peleška.

Komerční pronájem aut je častokrát pro sportovce nedosažitelný. Kluby tak často používají stará vozidla, která jsou z hlediska bezpečnosti už dnes nedostačující a neporovnatelná s těmito moderně vybavenými automobily,“ prohlásil předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval. 

Toyota Proace bude nyní českým sportovcům dostupnější

Proace ProSport se týká osobní verze modelu Toyota Proace Verso Shuttle L2 2.0 D-4D 150 se šestistupňovou manuální převodovkou, v devítimístném provedení s klimatizací, autorádiem, tempomatem nebo zadními parkovacími senzory. V ceně pronájmu je i prodloužená záruka na pět let nebo jeden milion kilometrů.

Komentáře ke článku