Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

BMW řady 8 Gran Coupé přinese moderní pojetí luxusu

BMW řady 8 Gran Coupé přinese moderní pojetí luxusu

Čtyřdveřový sportovní vůz se představí v červnu 2019

BMW dále rozšíří svou nabídku luxusních vozů přidáním třetího modelu řady 8. Po úspěšném uvedení Coupé a Cabrio ukazuje profil nového modelu řady 8, a to Gran Coupé. Právě prochází finální fází testování před zahájením sériové výroby.

BMW řady 8 Gran Turismo kombinuje mimořádnou jízdní dynamiku s emotivním designem a prostornou zadní částí interiéru. Jeho nezaměnitelný charakter je patrný již z jeho dynamického profilu. Dvojice zadních dveří spolu s větším prostorem na zadních sedadlech, zajištěným prodlouženým rozvorem náprav, vytváří z nového Gran Coupé řady 8 mimořádný vůz jak pro každodenní ježdění, tak pro cesty na dlouhé vzdálenosti.

BMW 8 Gran Coupé

Široké spektrum vlastností nového vozu je navrženo tak, aby oslovilo další skupiny zákazníků, které ocení typickou radost z jízdy v luxusním voze BMW.

Premiéra nového BMW řady 8 Gran Coupé bude jednou z hlavních událostí zahajovací akce BMW Group #NextGen, která se bude konat od 25. do 27. června v budově BMW Welt v Mnichově. Celosvětové uvedení na trh je naplánováno na září 2019.

BMW 8 Gran Coupé

BMW řady 8 Coupe

BMW 8 Gran Coupé

BMW řady 8 Coupe

BMW 8 Gran Coupé

BMW řady 8 Coupe

BMW 8 Gran Coupé

BMW řady 8 Cabrio

 

Komentáře ke článku