Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Styl a elegance pro Fiat 500

Styl a elegance pro Fiat 500

Malé městské auto dostalo nové exkluzivní verze Star a Rockstar

Fiat 500 se poprvé světu představil v roce 1957 a zasloužil se tehdy o motorizaci Itálie. Jeho nová podoba přišla roku 2007. Nabídla ojedinělý styl a novou techniku. Po 12 letech od uvedení na trh Fiat 500 v Evropě zaznamenává rekordní prodejní výsledky. Nyní pětistovka prochází mnoha vylepšeními.

Fiat 500 Star

 Fiat 500 Rockstar

Nové exkluzivní verze svítí elegantními barvami, jemnými chromovými prvky a především bohatším vybavením. Všechny varianty 2020 jsou k dispozici jako sedan i kabriolet.

Řada motorů sestává ze zážehových s výkonem 1,2 l/51 kW (69 k) a 0,9 TwinAir/62 kW (85 k) a verze 1,2 l na LPG s výkonem 51 kW (69 k).

Fiat 500 Star

Fiat 500 Star

Elegantní Fiat 500 Star

Na základě úspěšné vrcholné verze Lounge se u Fiatu rozhodli vytvořit ještě bohatší verzi 500 Star. Jedním z hlavních prvků této nové verze je nový bílý metalický odstín White Stella s jemně růžovými a chromovanými detaily a standardními šestnáctipalcovými litými koly, mlhovými světly a prosklenou střechou Skydome. Verze 500 Star je k dispozici také v dalších barvách. Barva zde není jen otázkou vzhledu, ale součástí filozofie celého produktu, který nabízí maximální možnosti personalizace.

Fiat 500 Star

Exkluzivita exteriéru se odráží i v interiéru, který je k dispozici ve dvou barevných kombinacích pískově bílé a černé a elegantní úpravě Matelassé s detaily z eko kůže. Také přístrojová deska, dosud v barvě karoserie, může být ve dvou nových odstínech - pískově bílém s perleťovou úpravou nebo matně bordó. Uprostřed přístrojového panelu jsou digitální přístroje a sedmipalcový TFT displej.

Fiat 500 Star

 Fiat 500 Rockstar

Sportovní 500 Rockstar

Nová verze 500 Rockstar je určena zákazníkům, kteří hledají vůz s výraznou osobitostí. Rockstar kombinuje estetické prvky verze Sport a stylové detaily, jakými jsou pevná prosklená střecha, šestnáctipalcová litá kola a detaily na karoserii v matně chromovaném odstínu. Verze Rockstar rovněž nabízí nový matně zelený odstín karoserie Portofino.

Interiér odráží sportovní vzhled karoserie podobně jako Star. Středová část sedadel byla inspirovaná pruhovanými látkami nejluxusnějších obleků. Boky sedadel a opěradel jsou vyvedené v eko kůži ohraničené šedými nebo modrými detaily.

Tak jako u verze Star i v případě Rockstaru je čelní část přístrojové desky nabízená ve dvou nových odstínech: matně zeleném a matně grafitové úpravě. V případě matně zelené čelní části jsou další detaily šedé, zatímco u matně grafitové verze jsou modré. Chromovaný přístrojový panel se sedmipalcovým TFT displejem poskytuje všechny informace, které řidič potřebuje, včetně údajů rychloměru a palubního počítače. Displej zobrazuje rovněž informace poskytované systémem Uconnect.

Fiat 500 Star

Komentáře ke článku