Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

ČPP popáté Pojišťovnou roku v oblasti autopojištění

ČPP popáté Pojišťovnou roku v oblasti autopojištění

Uspěla i v dalších kategoriích ankety

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) ovládla 19. ročník ankety Pojišťovna roku, když získala tři zlaté ve čtyřech hlavních kategoriích. Výsledky hlasování zveřejnila Asociace českých pojišťovacích makléřů.

ČPP popáté za sebou obhájila vítězství v Autopojištění. První místo obsadila i v nejprestižnější kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů a také v Pojištění občanů.

„Akce je pro nás cenná zejména tím, že zde hlasují profesionální pojišťovací makléři, kteří mají dokonalý přehled o tom, jak trh funguje. Tato ocenění jsou nejen naším úspěchem, ale vyznamenáním celé skupiny Vienna Insurance Group, jejíž jsme součástí,“ uvedl při této příležitosti generální ředitel ČPP Jaroslav Besperát. 

Jaroslav Besperát (na snímku uprostřed) přebíral ocenění pro ČPP i v minulých ročnících ankety

ČPP v roce 2018 předepsala pojistné ve výši téměř 9,5 miliardy korun. Podle České asociace pojišťoven (ČAP) meziročně rostla o 11,3 %, na více než dvojnásobek v porovnání s celým odvětvím. Předpis v neživotním pojištění vzrostl o 11,2 % a v životním o 11,4 %. Sedmiprocentní tržní podíl zajistil ČPP posun na pátou pozici v žebříčku pojišťoven. Ve svém portfoliu spravuje přes dva miliony smluv a pečuje o více než 1,2 milionu klientů. 

Komentáře ke článku