Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hyundai přiveze do Frankfurtu tři novinky

Hyundai přiveze do Frankfurtu tři novinky

Chystá se světová premiéra modelu i10

Hyundai předvede na mezinárodním autosalonu IAA 2019, který se uskuteční od 10. do 22. září ve Frankfurtu nad Mohanem, koncept elektromobilu. V expozici také oslaví světovou výstavní premiéru model i10 a Hyundai Motorsport přiveze svůj historicky první závodní elektřinou poháněný vůz.

Korejská automobilka bude na IAA prezentovat svou strategii individualizace zážitků z jízdy v budoucích elektromobilech s mottem Style Set Free. Výsledky jejích prvních fází už ukázala začátkem letošního roku na veletrzích CES v Las Vegas a Milan Design Week. 

Unikátní elektrický závodní vůz byl zkonstruován a vyroben v sídle divize Hyundai Motorsport v německém Alzenau. Ta jej exkluzivně odhalí během prvního tiskového dne IAA 2019.

Zcela nový Hyundai i10 chce zaujmout dynamickým designem, v němž hraje hlavní roli kontrast mezi oblými plochami a ostrými liniemi. Automobil je vybaven mnoha funkcemi a systémy v oblasti konektivity, mezi něž patří Connected Car a Blue Link. K dispozici je také rozsáhlá bezpečnostní výbava.

Komentáře ke článku