Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nový Land Rover Defender na první expedici 001

Nový Land Rover Defender na první expedici 001

Nástupce legendárního offroadu se představí ve Frankfurtu

Značka Land Rover poprvé ukázala nový model Defender před jeho světovou premiérou. Dlouho očekávaný nástupce offroadové legendy Land Roveru Defender se představí na autosalonu ve Frankfurtu 10. září v 10 hodin středoevropského času. Ještě před tím se na své výpravě do Frankfurtu bude muset při své první expedici nejprve vypořádat s dalekým Údolím hradů na kazachstánsko-čínské hranici.

Vedle luxusní řady Range Rover a všestranných modelů Discovery doplňuje Defender rodinu značky Land Rover. Během sedmi desetiletí získaly automobily Land Rover jedinečné místo v srdcích průzkumníků, humanitárních organizací a dobrodružných rodin po celém světě.

Nový Defender, který se už osvědčil při testech v těch nejdrsnějších podmínkách na zemi, tuto linii udržuje. Ještě víc rozšiřuje schopnosti a pokročilé technologie pro všechny typy terénu tak, aby přenastavil měřítka dobrodružství pro 21. století. Přitom zůstává věrný průkopnickému duchu, který je puncem Land Roveru již 71 let.

Cesta k odhalení pokračovatele tradice nejschopnějšího a nejodolnějšího vozu 4x4 od Land Roveru začala na jednom z nejhůře dostupných míst na světě v Údolí hradů, jehož úbočí jsou až 300 metrů vysoká a nachází se ve vzdáleném kaňonu Charyn v Kazachstánu.

Odhalení nového Defenderu mohou všichni fanoušci sledovat v úterý 10. 9. od 09.50 hodin středoevropského času na YouTube a na Facebooku.

Všichni zájemci si budou moci vůz začít objednávat hned po jeho světové premiéře.

Komentáře ke článku