Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hyundai oslavuje úspěch českých basketbalistů

Hyundai oslavuje úspěch českých basketbalistů

Dostanou nové modely Santa Fe

Značka Hyundai se řádně zviditelnila na nedávném mistrovství světa v basketbalu v Číně. Zasloužil se o to svým velkolepým tažením náš reprezentační tým.

Společnost Hyundai Motor Czech a Česká basketbalová federace ovšem zahájily svou spolupráci již v únoru 2015. Kromě finanční injekce poskytl Hyundai do užívání i flotilu svých vozů. V současnosti jich je 77 a jedná se o modely Tucson, Santa Fe, Ioniq a užitkový automobil H1.

 

Čeští basketbalisté dostali nové modely Santa Fe

 

Českou basketbalovou federaci podporujeme dlouhodobě. Čerstvý fenomenální úspěch nás velice těší a za odměnu jsme se rozhodli vyměnit starší model Santa Fe za nejnovější verzi. Pokaždé jsme sledovali průběh jednotlivých utkání, drželi palce a celkové šesté místo považujeme za něco mimořádného! A to je teprve jen začátek, neboť napřesrok basketbalisty čeká olympiáda v Japonsku a v roce 2021 mistrovství Evropy,“ uvedla Jana Sekeráková, ředitelka marketingu společnosti Hyundai Motor Czech.

Komentáře ke článku