Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Kamiq GT je jen pro čínský trh

Škoda Kamiq GT je jen pro čínský trh

Kompaktní sportovní SUV kupé pro největší trh značky

Škoda Auto v Číně rozšiřuje svou rodinu modelů SUV na pět vozů. Nový Kamiq GT je druhé SUV kupé značky a stejně jako větší Kodiaq GT je dostupný exkluzivně jen pro čínský trh. Vedle obou SUV kupé je speciálně pro čínský trh uzpůsobena také čínská verze městského SUV Kamiq, přičemž model Karoq je v Číně delší než u nás.

Škoda Kamiq GT

Dynamický vzhled tohoto 4409 mm dlouhého SUV je výsledkem spolupráce designérů ze SAIC Škoda v Číně s jejich kolegy z oddělení Škoda Design v České republice.

Nový sportovně laděný model Kamiq GT je kupé verzí městského SUV Kamiq, určenou pro lifestylově orientované zákazníky. Je o 19 mm delší než čínský model Kamiq, ale rozvor 2610 mm je shodný. V interiéru i exteriéru se najde řada designových prvků, které odkazují na studii Vision GT. Maska chladiče má výrazné svislé žebrování a po stranách přechází v krystalické LED přední světlomety. Také záď přebírá dynamický design studie Vision GT s LED světly s krystalickými strukturami.

Škoda Kamiq GT

Přístrojová deska má po celé své šíři kartáčovanou metalickou lištu. Exkluzivním detailem je logo GT umístěné na straně spolujezdce a sladěné s barvou karoserie. Sportovní sedadla mají integrované opěrky hlavy s vyšitým logem GT. Charakteru vozu odpovídá také multifunkční volant,  který umožňuje rychlé a spolehlivé ovládání všech důležitých funkcí.

Škoda Kamiq GT

Komentáře ke článku