Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Topolová se stala Manažerkou roku

Topolová se stala Manažerkou roku

Uspěla v anketě Top ženy Česka

Generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti Aures Holdings Karolína Topolová získala první místo v kategorii Manažerka roku v rámci ankety Top ženy Česka 2019.

Ocenění odborné poroty je pro mě ctí a vnímám to jako uznání dosavadní práce a osobní motivaci do dalších let. Utvrzuje mě to v tom, že posouváme naši firmu správným směrem. Dávno nejsme jen obchodník s ojetými automobily. Naším cílem je komplexní řešení mobility pro zákazníky,“ uvedla laureátka.

Karolína Topolová začínala svou kariéru jako programová manažerka v pražském hotelu Prague Hilton Atrium. V roce 1998 založila call centrum v AAA Auto. O osm let později postoupila do funkce Group HR and Call Centre Director.

Později se stala viceprezidentkou společnosti a podílela se na jejím vstupu na pražskou a budapešťskou burzu cenných papírů. Pod jejím vedením se podnik v roce 2014 prodal během transakce o celkové hodnotě přes šest miliard korun. Aktuálně je již osmým rokem generální ředitelkou a předsedkyní představenstva. Je vdaná a má šestiletou dceru.

Komentáře ke článku