Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hyundai bude přinášet Radost dětem

Hyundai bude přinášet Radost dětem

Navázal spolupráci se stejnojmennou nadací

Společnost Hyundai Motor Czech se stala partnerem Nadačního fondu Radost dětem. V rámci zahájení spolupráce mu předala částku 350 000 Kč.

Věnovaný finanční obnos bude použit na kompletní rekonstrukci volnočasového prostoru na oddělení onkologie v šestém patře Fakultní nemocnice Motol,“ uvedla Kateřina Wich, předsedkyně správní rady Nadačního fondu Radost dětem. 

České zastoupení Hyundaie předalo Nadačnímu fondu Radost dětem šek na 350 000 korun

Z darovaných peněz nekryje ani své platy, ani honorář pro osobnosti, které se s ním spojují. Opravdu veškeré prostředky tak putují tam, kam mají. Právě tady spatřujeme paralelu i s naším modelem i10, který je malý na první pohled, ale objektivně velký ve svém segmentu, a to jak prostorem, tak technologiemi,“ odpověděla marketingová ředitelka českého Hyundaie Jana Sekeráková na dotaz, proč si značka vybrala právě tento subjekt.

Hlavní myšlenkou projektu je financování léčby a léčebných pomůcek, ale i celkové zlepšování kvality života dětí a jejich rodin. Za tím účelem nadace pořádá řadu zábavních, sportovních a dalších akcí.

Komentáře ke článku