Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nový Hyundai i20 zevnitř

Nový Hyundai i20 zevnitř

Tři barevné varianty interiéru

Hyundai ukázal na fotografii interiér modelu i20. Kabina je dostupná ve třech barevných variantách: černé Mono, černé a šedé a v kombinaci černé Mono a žluto-zelené.

Jedním z nejvýraznějších stylistických prvků jsou horizontální ozdobné lišty, spojující obě strany napříč vysokou, dominantní přístrojovou deskou. Do nich jsou zapuštěny výdechy ventilační soustavy.

Vůz je vybaven dvěma displeji. Před volantem je 10,25“ digitální panel, u něhož se mění odstíny podle vybraného jízdního režimu – v módu Normal je to modrý, v Eco zelený a pro Sport je vyhrazen oranžový. Vpravo je ve zvýšené poloze centrálně umístěna 10,25“ dotyková obrazovka multimediálního systému AVN (audio/video/navigace).

Jejím prostřednictvím lze ovládat například telematiku Hyundai Bluelink. Součástí nabídky služeb Hyundai Live jsou mimo jiné dopravní zpravodajství v reálném čase, předpověď počasí, informace o čerpacích stanicích a parkovacích místech v blízkém okolí a hlasové ovládání s přístupem k internetu.

Automobil je kompatibilní s platformami Android Auto a Apple Car Play, které umožňují bezkabelové připojení. K dispozici je rovněž podložka pro bezkabelové nabíjení. Audio Bose doplňuje osm reproduktorů včetně subwooferu.

Komentáře ke článku