Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Konstruktéři si vzali domů i zkušební vozidla

Konstruktéři si vzali domů i zkušební vozidla

Originální home office v podání Fordu

Ford umožnil členům týmu, kteří se podílejí na vývoji elektrického SUV Mustang Mach-E, práci z domova. Na tom by nebylo nic zvláštního.

Jenže home office se v tomto případě neomezuje jen na sezení u počítače. Inženýři si totiž mohli, podle zprávy v listu Detroit News, vzít s sebou i zkušební vozidla!

Pokud potřebujeme prověřit jiné nastavení, skočím do auta, objedu s ním blok a zase se vrátím. Mrknu se na data, a jestliže je to nutné, celou operaci zopakuji,“ vysvětlila Aleyna Kapurová, která má na starosti interakci mezi softwarem a hardwarem. Technici jsou v online kontaktu a vzájemně sdílejí údaje, fotografie a videa.

Věc má ovšem i svoji stinnou stránku. „Psi, děti, starší členové rodiny. To vše za určitých okolností může působit rušivě. Musíme se přizpůsobit jeden druhému. Mnoho z nás na tomto projektu pracuje řadu let a dostal se nám do krve. Nemůžeme jen tak stisknout tlačítko pro přestávku,“ uvedl strojní inženýr Rob Iorio.

Komentáře ke článku