Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Samostudium pro účastníky projektu QHERO

Samostudium pro účastníky projektu QHERO

Porsche ČR reaguje na aktuální situaci

Společnost Porsche Česká republika připravila pro žáky automobilových oborů, kteří se zapojili do projektu QHERO, vzdělávací materiály pro distanční studium po dobu uzavření škol v důsledku koronavirové krize.

Samostudium pro účastníky motivačního programu QHERO odstartovalo v pondělí 4. května souborem s tématy karoserie vozu, skla a pasivní ochrana cestujících. V následujícím týdnu získají studenti podrobný přehled o asistenčních systémech vozidla pro podporu řidiče. Později bude věnována pozornost elektrické soustavě automobilu a podvozkům. Jednotlivé bloky budou zakončeny testem složeným z přibližně 15 otázek.

QHERO vznikl z iniciativy Porsche Česká republika v roce 2017. V současnosti je do něj zapojeno již více než 2000 žáků, téměř 500 pedagogů a zhruba 30 autorizovaných servisů značek Audi, Seat, Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy.

Komentáře ke článku