Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hyundai podpořil hackathon

Hyundai podpořil hackathon

Deset milionů na boj s následky koronaviru

Společnost Hyundai se rozhodla prostřednictvím nošovického výrobce Hyundai Motor Manufacturing Czech a českého zastoupení značky Hyundai Motor Czech poskytnout hackathonu Hack the Crisis Czech Republic finanční dar ve výši deset milionů korun za účelem podpory ČR v boji proti pandemii koronaviru.

Nápad, aby byla částka využita pro nejlepší projekty, které právě tuto situaci a její následky řeší, velice vítáme. Zúčastníme se také výběru těch nejlepších, takže v přímém přenosu uvidíme a budeme moci ovlivnit, na co budou námi věnované prostředky použity,” uvedl vedoucí právního oddělení a oddělení vnějších vztahů společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech Petr Michník.

Hack the Crisis je virtuální hackathon, který byl spuštěn s cílem koordinovat potřeby státu s energií a dobrovolnictvím v IT komunitě a podnikatelském prostředí. Hlavními organizátory jsou CzechInvest a Ministerstvo průmyslu a obchodu. Zapojilo se do něj prozatím více než padesát partnerů ze soukromého i veřejného sektoru.

Komentáře ke článku