Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Itálie láká na nízké ceny

Itálie láká na nízké ceny

Některé služby bývají zdarma

Italská letoviska zlevňují podle Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA) ubytování v průměru o deset až patnáct procent. Apartmány jsou lacinější až o pětinu.

Provozovatelé ubytovacích zařízení také poskytují zdarma některé služby. Jde například o bezplatný vstup na pláž a do zábavních vodních parků, parkování, půjčení sportovního vybavení, občerstvení z minibaru, případně wifi na pokoji.

Lokality v severní Itálii, zejména Lignano, Bibione a Caorle, patří mezi nejoblíbenější cíle letní dovolené Čechů. Žije v nich minimum stálých obyvatel a koronavirová nákaza se tu podle AČCKA příliš nešířila. 

Italská letoviska na Jadranu jsou oblíbeným cílem našich turistů

V Itálii platí povinné rozestupy mezi slunečníky, pravidelně jsou dezinfikována lehátka a dětská hřiště. Jídlo či ložní prádlo jsou hostům předkládána zabalená. Nošení roušek je nařízeno ve společných uzavřených prostorech.

Země byla na původní mapě našeho ministerstva zdravotnictví zařazena jako se středním rizikem nákazy, nyní už je ale možné cestovat do ní i zpět bez omezení.

Komentáře ke článku