Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nový Hyundai v Pardubicích

Nový Hyundai v Pardubicích

Připraven na příchod elektromobility

V uplynulém týdnu bylo slavnostně otevřeno již 46. obchodní místo značky Hyundai v České republice. Jedná se o dealerství společnosti Auto In v Pardubicích.

Na ploše 500 metrů čtverečních nabídne kompletní rozsah služeb. Pobočka bude navíc v blízké budoucnosti plně certifikována a připravena na prodej a servis elektromobilů. 

Dealerství slavnostně otevřeli majitel Auto In Miloš Pavlíček (vlevo) a generální ředitel Hyundai Motor Czech Martin Saitz

Spolupráce s druhou nejúspěšnější automobilkou na našem trhu je pro nás velkou výzvou, na kterou se těšíme. Dobrým znamením jistě je, že právě během slavnostního otevření se nám podařilo prodat jeden z tucsonů v našem showroomu,“ uvedl majitel Auto In Miloš Pavlíček.

Jsme velmi spokojeni, že se nám i přes současnou situaci daří nadále rozšiřovat prodejní síť. Firmě Auto In přeji mnoho štěstí a obchodních úspěchů a těším se na vzájemnou spolupráci,“ prohlásil generální ředitel Hyundai Motor Czech Martin Saitz.

Komentáře ke článku