Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Euisun Čung novým šéfem Hyundai Motor Group

Euisun Čung novým šéfem Hyundai Motor Group

Potvrdil orientaci firmy na vodíkový pohon

Hyundai Motor Group má nového předsedu. Stal se jím dosavadní výkonný místopředseda Euisun Čung. Ve funkci nahradil Mong-Koo Čunga.

Veškeré cíle a snahy musejí stavět do centra pozornosti samotného zákazníka. Prvním krokem k dosažení jejich spokojenosti je umožnit jim soustředit se na vlastní životní potřeby prostřednictvím dokonalé kvality našich produktů a služeb,“ uvedl Euisun Čung ve svém nástupním projevu. „Naše špičková technologie vodíkových palivových článků se bude využívat nejen v automobilech, ale i v různých dalších odvětvích coby ekologické energetické řešení pro budoucnost.“ 

Euisun Čung je novým předsedou Hyundai Motor Group

Do společnosti Hyundai nastoupil Euisun Čung v roce 1999. O tři roky později se stal starším viceprezidentem divize tuzemského prodeje. V letech 2005 až 2009 zastával post prezidenta Kia Motors Corporation, později působil jako místopředseda Hyundai Motor Company. Výkonným místopředsedou Hyundai Motor Group byl jmenován v roce 2018.

Komentáře ke článku