Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Donckerwolke se vrací do Hyundai Motor Group

Donckerwolke se vrací do Hyundai Motor Group

Bude mít na starosti kreativní oblast

Koncern Hyundai Motor Group (HMG) oznámil, že jmenoval Luca Donckerwolkeho do nově vytvořené funkce šéfa veškeré kreativní činnosti HMG. Současně bude zastávat post výkonného viceprezidenta. Svou kancelář má v technickém centru společnosti Hyundai Motor Europe.

Ponese odpovědnost za komunikaci v oblasti designu, která bude zahrnovat témata týkající se například značky Genesis, produktové řady elektromobilů Ioniq a vozidel s palivovými články.

Donckerwolke nastoupil do HMG v roce 2016 a jako šéfdesignér měl postupně na starosti Hyundai, Kiu a Genesis. V březnu rezignoval, aby se mohl intenzivně věnovat svému zdraví. Nyní se vrací do HMG po přechodné pracovní přestávce, během níž řešil své osobní záležitosti.

Je mi velkou ctí, že mohu zahájit druhé období své kariéry v Hyundai Motor Group a konsolidovat její kreativní oblast. Ve spolupráci s odbornými týmy budu prezentovat rozmanitost a pestrost designu značek HMG, který je nejen technologicky dynamický, ale také zaměřený na zákazníky,“ uvedl Donckerwolke.

Komentáře ke článku