Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hyundai Motor Group vstoupila kapitálově do Ionity

Hyundai Motor Group vstoupila kapitálově do Ionity

Je spoluvlastníkem největší nabíjecí sítě v Evropě

Společnost Hyundai Motor Group vstoupila jako strategický partner a akcionář do podniku Ionity, který disponuje největším počtem rychlonabíjecích stanic v Evropě.

Nabíjecí síť Ionity používá evropský standard CCS (Combined Charging System) a dodává 100 procent elektrické energie z obnovitelných zdrojů. 

Hyundai Motor Group se spojila s největší sítí rychlonabíjecích stanic v Evropě

Pro značky Hyundai a Kia je spokojenost zákazníků s jejich produkty úzce spjata s praktičností a skutečnými benefity. Investicí do Ionity jsme se stali součástí jedné z nejrozsáhlejších infrastruktur pro nabíjení na našem kontinentu,“ uvedl Thomas Schemera, výkonný viceprezident a vedoucí produktové divize Hyundai Motor Group. „Usilujeme o to, abychom poskytovali komplexní řešení, která lidem usnadní přechod na ekologickou mobilitu.

S Hyundai Motor Group vítáme mezi našimi vlastníky odhodlaného partnera s mezinárodními zkušenostmi v oblasti elektromobility,“ prohlásil Michael Hajesch, generální ředitel firmy Ionity. „Od dnešního dne budeme společně usilovat o osvětu vůči veřejnosti a podporovat inovace v této oblasti, aby se i cestování elektricky poháněnými vozidly na dlouhé vzdálenosti stalo normálním stavem.

Komentáře ke článku