Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Na Havaji najeli na sdílení automobilů

Na Havaji najeli na sdílení automobilů

K dispozici je sedmdesát toyot a lexusů

V Honolulu na Havaji je nyní možné sdílet rovněž automobily značek Toyota a Lexus. Umožňuje to intuitivní mobilní aplikace od společnosti Toyota Connected.

Projekt s názvem Hui je založen na půjčování a vracení vozidel na celkem 25 stanovištích. Jeho provozovatelem je firma Servco Pacific, která je distributorem Toyoty na ostrovech.

Aplikace Hui (pro systémy iOS a Android) nabízí 70 toyot a lexusů s možností pronájmu na konkrétní hodiny nebo dny. Do první fáze programu jsou zapojeny modely Toyota Prius, Prius Prime, Camry XSE, dále Lexus RX350 a RX F Sport.

Software podporuje různé nástroje pro správu vozového parku a také funkce pro identifikaci a prokazování identity řidičů nebo realizaci plateb. Vozidla jsou kromě toho vybavena jednotkou SKB (Smart Key Box), která generuje digitální klíče, s jejichž pomocí si může uživatel auto prostřednictvím chytrého telefonu odemknout či zamknout a nastartovat.

Komentáře ke článku