Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Auta budou zkoumat kvalitu vozovek

Auta budou zkoumat kvalitu vozovek

Společný projekt Toyoty a města Toyota City

Společnost Toyota Motor Corporation a město Toyota City zahájí 1. srpna 2018 první ověřovací testování technických kontrol. Jejich účelem bude sledovat kvalitu silniční sítě v Japonsku s využitím dat, získávaných od propojených vozidel.

Následně se bude vyhodnocovat, zda index zhoršování o jakosti vozovek vypočtený podle údajů o chování automobilů odpovídá jejich skutečnému stavu. Uvedená zjištění se budou validovat na vzorcích typických regionálních silnic.

Toyota bude extrahovat palubní záznamy (detekované dopravní informace a údaje o chování vozidel) a provádět jejich analýzy s využitím své vlastní platformy služeb mobility (MSPF – Mobility Service Platform).

Automobilka v současnosti nabízí vlastní mapu sjízdných tras (Passable Route Map), která v reálném čase poskytuje sdělení o bezpečných komunikacích v Japonsku během živelných pohrom. K tomu jí slouží podklady, vzešlé ze zkoumání záznamů ve voze namontovaných telematických jednotek.

Komentáře ke článku