Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nissan Juke Bose Personal Edition

Nissan Juke Bose Personal Edition

Speciální verze malého crossoveru v prodeji

Nissan zahájil prodej nové speciální verze modelu Juke. Jak je zřejmé z názvu, součástí výbavy vozu je audiosystém Bose Personal, který používá pouze společnost Nissan.

Nissan Juke Bose Personal Edition

Digitální úprava a šest vysoce výkonných reproduktorů zajišťují kompletní prostorové obklopení zvukem. Šestice reproduktorů zahrnuje i dva průkopnické přístroje Bose UltraNearfield vestavěné do opěrky hlavy řidiče.

Zvuk audiosystému si řidič může přizpůsobit pomocí funkce PersonalSpace Control. Ta je dostupná přes dotykovou obrazovku informačního a zábavního systému NissanConnect. Umožňuje nastavovat celou řadu parametrů audiosystému. Lze tak nastavit třeba precizní zvuk zaměřený pouze na přední část vozu, nebo obklopující zvuk, který pokryje větší část interiéru. Součástí standardní výbavy jsou šestnáctipalcová hliníková kola s novým dvoutónovým designem.

Nabídka personalizace interiéru umožňuje zákazníkům změnit barvu středové konzole, obložení dveří, výdechů ventilace a předních sedadel.

Mezi další prvky výbavy patří informační a zábavní zařízení NissanConnect se satelitní navigací, panoramatický kamerový systém, bezpečnostní sada Safety Shield (sledování mrtvého úhlu, upozornění na vybočení z jízdního pruhu, monitorování pohybujících se objektů za vozem) a vyhřívaná přední sedadla.

Juke Bose Personal je v nabídce se zážehovým motorem 1,6 l/82 kW (112 k) s přímo řazenou nebo automatickou CVT převodovkou. V prodeji je za cenu od 456 700 Kč.

Nissan Juke Bose Personal Edition

Komentáře ke článku