Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nový Nissan Juke je připraven k akci

Nový Nissan Juke je připraven k akci

Druhá generace malého crossoveru se představí 3. září

Nissanu Juke se od představení v roce 2010 prodal více než milion kusů. Nyní probíhá závěrečná fáze testování druhé generace před oficiálním uvedením začátkem září. První fotografie ukazují nový vzhled a k tomu Nissan slibuje obratné jízdní vlastnosti.

Fotografie z testovací dráhy Millbrook ve Velké Británii s maskovaným exteriérem ponechává prvky nového designu na fantazii potenciálních zákazníků. Ale vše je připraveno k odvážnému návratu do segmentu malých SUV, jehož byl před téměř deseti lety průkopníkem.

Nový Juke byl navržený v Evropě, nicméně ve snaze, aby byl opět vzrušující a navázal na úspěšnou cestu první generace, Nissan spojil ke spolupráci talentované designéry z celého světa, aby se podíleli na jeho vývoji. Původní Juke dosáhl významného úspěchu a trefil se do představ řidičů. Nyní tedy začíná další epizoda.

Nissan Juke Camo

Před oficiálním odhalením nové generace na začátku září Nissan o novém Juke prozradil:
- bude to elegantní kupé s nápadnými devatenáctipalcovými koly z lehkých slitin a atletickým postojem
- inspirace pro nový design vychází z požadavků zákazníků segmentu B-SUV, použití nejnovějších technologií a dosažení výkonnosti zaručující zábavnou jízdu
- Juke je nabitý novou technikou, bude třetím modelem Nissanu vybaveným systémem ProPILOT, který je součástí vize Nissan Intelligent Mobility
- obestavěná plocha nového Juke se zvětšila, aby řidiči a cestujícím poskytla větší prostornost a pohodlí, aniž by to bylo na úkor agilního stylu jízdy.

V návaznosti na vytvoření segmentu B-SUV první generací tohoto modelu Nissan brzy vrátí Juke jeho jedinečnou identitu s ještě výraznějším charakterem, lepší výkonností a špičkovou úrovní konektivity, která odpovídá vyvíjejícím se požadavkům řidičů. Nissan ujišťuje, že zatímco nový Juke v mnoha ohledech vyrostl, v konečném důsledku bude i nadále zábavné jej řídit.

Nissan Juke Camo

Komentáře ke článku