Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

První upoutávka od Ford Team Edison

První upoutávka od Ford Team Edison

Ford připravuje plně elektrické SUV inspirované Mustangem

Ford zveřejnil první obrazovou upoutávku na připravovaný nový model s elektrickým pohonem. V roce 2020 uvede Ford na trh plně elektrické SUV inspirované novým Mustangem, které nabídne dojezd téměř 500 km na jedno nabití.

Ford BEV Team Edison

Jde o první nový model vytvořený pracovní skupinou Ford Team Edison, která byla založena za účelem vývoje elektrifikovaných vozidel pro všechny světové trhy.

Do roku 2022 Ford plánuje uvést na světové trhy celkem 40 elektrifikovaných modelů, z toho 16 plně elektrických. V této souvislosti investuje celkem 11 miliard USD (v přepočtu přibližně 244 miliard Kč).

Ford Team Edison sídlí v nových kancelářích v centru Detroitu. Dostal volnost pracovat zcela novým a inovativním způsobem, aby přiváděl elektrické modely na trh co nejrychleji. Pracovní kultura v týmu podporuje experimentální postupy při vývoji prototypů. Přibližné prototypy, při jejichž výrobě se může použit třeba i překližka, dávají členům týmu prostor rychleji se učit a postupovat vpřed. Díky tomu přicházejí s intuitivními a inovativními návrhy.

Ford BEV Team Edison
Ford BEV Team Edison
Ford BEV Team Edison

 

Komentáře ke článku