Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Alcar představil nové ráfky Dezent TZ

Alcar představil nové ráfky Dezent TZ

Jsou určeny pro většinu modelů na našem trhu

Na dnešní tiskové konferenci seznámili představitelé společnosti Alcar Bohemia novináře mj. s novým typem ráfků značky Dezent. Nese označení TZ a na trhu se objeví ve třech barevných variantách – s grafitovým lakem, klasickým stříbrným lakováním a s leštěnou čelní plochou na černě lakovaném pozadí.

Produkt je k dispozici ve škále od 15 do 19 palců a je možné ho použít na vozidlech se čtyř- i pětiděrovým uchycením. Je autorizován mj. pro použití ve VW Golf, Passat, T-Roc a Tiguan, Škodě Karoq a Kodiaq, Audi A4 Avant, Q3 či Q5, BMW X1, X2 nebo X3.

Kromě výše uvedených schválení ECE (odpadají prohlídka v STK i zápis nového rozměru kol do technického průkazu) nabízí výrobce homologace pro řadu dalších modelů. Ve většině případů lze použít originální šrouby či matice a středové krytky s logem automobilky.

Pro vozy BMW řad 5, 6 a 7 byl design TZ speciálně upraven a jeho paprsky dostaly ještě konkávnější tvar. Dostupný je v sedmnácti- i osmnáctipalcovém provedení, rovněž s osvědčením ECE.

 

 

 

Komentáře ke článku