Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Bridgestone nabídne run-flat v hlavních řadách

Bridgestone nabídne run-flat v hlavních řadách

DriveGuard RFT pro pneumatiky Turanza, Blizzak a Weather Control

Bridgestone se zaměřuje na řešení reálných problémů, jimž řidiči čelí na cestách. Jízdy přerušené poškozením pneumatiky způsobují zpoždění a mohou vést ke vzniku nebezpečných situací. Bridgestone s tímto problémem bojuje rozšířením nabídky své patentované a revoluční technologie  DriveGuard RFT (Run-Flat Technology), která bude od listopadu 2018 dostupná v hlavních produktových řadách. Pro řidiče to znamená zvýšení bezpečnosti, komfortu a pocitu jistoty, protože s pneumatikami DriveGuard RFT mohou pokračovat v jízdě i po ztrátě tlaku.

Bridgestone DriveGuard RFT

Bridgestone tuto technologii poprvé představil v 80. letech. Nyní může její přednosti využívat ještě více řidičů, což je v souladu se zaměřením společnosti na zvyšování bezpečnosti silničního provozu.

Bridgestone DriveGuard RFT umožňuje udržet kontrolu nad vozem a bezpečně pokračovat v jízdě i při poškození pneumatiky a ztrátě tlaku, a to na vzdálenost až 80 km při rychlosti jízdy až 80 km/h. Spotřebitelé budou nyní moci využívat tyto výhody společně s vynikajícími provozními vlastnostmi, jimiž se vyznačují řady pneumatik Turanza, Blizzak a Weather Control.

Nabídka technologie run-flat v hlavních produktových řadách na trhu náhradní spotřeby je ojedinělá, protože ostatní výrobci ji omezují pouze na pneumatiky dodávané pro prvovýbavu specifických modelů vozidel.

Pneumatiky Bridgestone s technologií DriveGuard RFT lze používat pro jakýkoli vůz vybavený systémem TPMS.

Bridgestone DriveGuard RFT

Komentáře ke článku