Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Čtyřlístek novinek Bridgestone do jedné stopy

Čtyřlístek novinek Bridgestone do jedné stopy

Na silnici i do terénu

Bridgestone uvedl v letošním roce na trh čtyři nové motocyklové pneumatiky.

Battlax Classic Racing CR11 byla vyvinuta speciálně pro klání historiků Maxi Classic. Dezén je odvozen od závodní gumy Bridgestone Battlax Racing R11 s drážkami. Přední pneumatika je opatřena konstrukcí variabilního bezešvého ocelového nárazníku V-MS-Belt. Výkony na mokru zvyšuje kombinace speciálních směsí v třísekčním uspořádání na zadním běhounu.

Battlax BT46 nahradí v sortimentu úspěšný model BT45. Přední pneumatika má dezén s motivem obráceného písmene V. Zadní je vylepšena použitím materiálu s obsahem siliky. Bezdušové BT46 lze používat i s duší na specifických ráfcích.

Battlax Racing Street RS11 je prvovýbavou strojů Yamaha YZF-R1 a YZF-R1M, Kawasaki H2 a H2 carbon nebo Suzuki GSX-R 1000 a GSX-R 1000 R. Obutí pro přední i zadní kolo používá technologii třísekční směsi 3LC. V-MS-Belt optimalizuje tuhost dezénu zadní pneumatiky. Tím se prodlužuje styčná plocha v ramenní oblasti a zvyšuje se adheze při průjezdu zatáčkou v náklonu.

Battlecross E50 Extreme je určena pro endurové sporty. Optimalizované rozmístění bloků dezénu je doplněno patentovanou technologií Bridgestone Castle Block. Tím se dosahují maximální hranový efekt a vyšší trakce.

Komentáře ke článku