Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Maserati nabídne Edizione Nobile

Maserati nabídne Edizione Nobile

Limitované verze jsou připraveny pro modely Ghibli, Quattroporte a Levante

Maserati vyrobí pouhých 150 vozů Edizione Nobile - po 50 pro každý model, tedy Ghibli, Quattroporte a Levante, a to jen pro verze GranLusso. Budou mít nové temné třívrstvé zabarvení Blu Nobile, které dokonale kontrastuje s dvacetipalcovými koly a elegantními stříbrnými čelistmi brzd.

Maserati Nobile

V interiéru je na středové konzoli nápadný speciálně vyrobený znak, zvýrazňující exkluzivitu těchto verzí. Najdeme zde sportovní sedačky, normálně vyhrazené pouze pro GranSport, ozdobené přírodní kůží Pieno Fiore s jedinečnou dvoutónovou barevnou kombinací. Sedadla jsou vpředu vyhřívaná a odvětrávaná, vzadu si cestující mohou dopřát komfort vyhřívání. Kabiny Quattroporte a Ghibli jsou ozdobené vysoce lesklou dřevěnou dýhou Rovere, zatímco v interiéru Levante to je kovová mřížka. Z dalších doplňků jsou zde špičková hifi aparatura Bowers & Wilkins nebo systém autonomního řízení úrovně 2.

Maserati Nobile

Maserati Ghibli Edizione Nobile

Maserati Nobile

Maserati Quattroporte Edizione Nobile

Maserati Nobile

Maserati Levante Edizione Nobile

Maserati Nobile

Maserati Levante Edizione Nobile

Komentáře ke článku