Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Pozlacená fabia ochutnala šampaňské

Pozlacená fabia ochutnala šampaňské

Setkání s Janem Kopeckým v Europarku

V obchodním centru Europark v Praze-Štěrboholích byla včera slavnostně pokřtěna nová kniha Petra Dufka Pozlacená fabia. Role kmotra se ujal její protagonista, úřadující mistr světa v rallye v kategorii WRC 2 Jan Kopecký.

 

Jan Kopecký (vpravo) s autorem knihy Petrem Dufkem

 

Tovární jezdec mladoboleslavské Škodovky nezarmoutil své početné fanoušky a trpělivě rozdával svoje autogramy dlouhé řadě zájemců. Předtím se jim ovšem svěřil se svými prožitky z právě skončené sezony a ve svém vyprávění se vrátil i do předchozích let své bohaté kariéry.

 

Na úspěch knihy si připily také marketingová ředitelka Europarku Petra Pořízková (druhá zprava) a vedoucí zdejší prodejny Luxor Martina Dondová

 

Publikaci Pozlacená fabia, která přináší zasvěcený životopis největší osobnosti českých soutěží současnosti, exkluzivně nabízí síť knihkupectví Luxor. K dostání je rovněž v e-shopu na internetové stránce www.ewrc.cz.

 

 

 

Komentáře ke článku