Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Karlovarské minerální vody ve službách elektromobility

Karlovarské minerální vody ve službách elektromobility

Firma pomůže automobilce Škoda Auto s testováním

Společnost Karlovarské minerální vody (KMV) se zapojila do programu Škody Auto E-Pilot a v každodenním provozu testuje jeden z deseti prototypů vozu Škoda Citigo s elektrickým pohonem, postavených na základě Volkswagenu e-up!

Zkušenosti z běžného provozu a konkrétní náměty účastníků testu automobilce poslouží jako důležitá zpětná vazba před zahájením sériové výroby a uvedením finální verze prvního elektromobilu značky Škoda na trh.

„Využívání ekologických dopravních prostředků je jednou z dlouhodobých priorit KMV. Každým rokem například zvyšujeme objemy výrobků vypravených z našich výrobních závodů po železnici. Elektromobilita je dalším z řešení, která má smysl zkoumat a rozvíjet, proto se rádi do testování prvních čistě elektrických škodovek zapojujeme,“ řekl při přebírání prototypu vozu generální ředitel Karlovarských minerálních vod Alessandro Pasquale.

Škoda Citigo E-Pilot KMV

 

Komentáře ke článku