Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Alonso pokračuje v přípravě na Dakar

Alonso pokračuje v přípravě na Dakar

V září pojede soutěž v Jihoafrické republice

Fernando Alonso pokračuje v přípravě na svoji účast v Rallye Dakar. Nyní ho čekají náročné testy v africké poušti. Ve dnech 13. a 14. září pak s Toyotou Hilux nastoupí mimo soutěž v podniku Harrismith 400 v Jihoafrické republice.

Fernando Alonso se připravuje na svoji premiéru v Rallye Dakar

Od listopadu 2017, kdy jsem Toyotu řídil poprvé, jsme toho společně dosáhli nesmírně mnoho, včetně dvou vítězství v Le Mansu za sebou a zisku titulu mistra světa. Počátkem letošního roku jsem si trochu vyzkoušel terénní jízdy a odnesl jsem si z toho dobré pocity, na které chci navázat. Bylo mi jasné, že to bude naprosto odlišná zkušenost se strmou křivkou učení. Ale v Hiluxu jsem se cítil skvěle, ohromně rychle jsem nabyl jistotu za volantem a zlepšoval jsem se s každou jízdou. Vždy jsem usiloval o hledání nových výzev v různých disciplínách a nyní jsem ve výborném týmu, abych to mohl uskutečnit,“ uvedl dvojnásobný světový šampion F1.

Ročník 2020 načne v historii Rallye Dakar novou kapitolu, protože se soutěž přesouvá do Saúdské Arábie.

Komentáře ke článku