Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Celebrity pokřtily kalendář Mototechny

Celebrity pokřtily kalendář Mototechny

Znovuobnovená značka slaví sedmé narozeniny

Před sedmi lety byla znovuobnovena značka Mototechna, patřící skupině Aures Holdings. Zaměřila se na oblast zánovních automobilů a dosud prodala již na 60 000 aut.

Při příležitosti oslav tohoto výročí se uskutečnil slavnostní křest kalendáře Mototechny pro rok 2020. Jeho autorem je fotograf Ondřej Pýcha, který svým objektivem zachytil řadu známých osobností ve společnosti vozidel z nabídky Mototechny. Patří k nim tenistky Karolína a Kristýna Plíškovy, módní návrhář Osmany Laffita nebo herečky Chantal Poullain, Veronika Žilková a Alice Bendová.

Dnes byl v Praze pokřtěn kalendář Mototechny pro rok 2020

Limitovaný počet podepsaných exemplářů bude v říjnu nabídnut zájemcům v rámci dobročinné aukce na portálu aukro.cz. Získané finanční prostředky poputují na konto Dětské dopravní nadace.

Většina celebrit navíc vydraží i některé své osobní věci. Půjde například o kabelku z nové kolekce Osmanyho Laffity, boty, ve kterých tančil herec Václav Vydra v soutěži Stardance, nebo o podepsané CD se šansony Chantal Poullain.

Komentáře ke článku