Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Toyota je podle Which? Car dobrou volbou

Toyota je podle Which? Car dobrou volbou

Dvanáct modelů je Nejlepší koupí

Nejnovější spotřebitelský průvodce Which? Car udělil dvanácti modelům Toyota titul Nejlepší koupě. Jsou mezi nimi hybridy i vodíková Mirai.

Do žebříčku jsou každoročně zahrnuty všechny kategorie od městských vozů po SUV. Which? Car na základě vlastního testování a vyjádření o spolehlivosti ze strany majitelů více než tisíce vozidel hodnotí nejlepší a nejhorší možný nákup vozů ve Velké Británii.

Podle něj Toyota Mirai ukazuje na skutečnost, že „budoucnost je již tady“ a vysoce boduje proto, že „na rozdíl od elektromobilů nevyžaduje dlouhé dobíjení“. 

Toyota Mirai

V segmentu větších SUV pak Which? Car ocenil novou Toyotu RAV4 Hybrid pro její „hospodárnost, kultivovanost a suverénní jízdu“ i schopnost hrát roli „skvělé alternativy k naftovým SUV“.

Mezi premianty je také Toyota Yaris Hybrid kvůli bezporuchovému provozu v 92 procentech případů, za což si odnesla titul Nejlepší koupě mezi malými vozy. Stejné pocty se dostalo Toyotě Prius+ ve skupině MPV.

Komentáře ke článku