Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Exkluzivní pakety ke čtvrtstoletí modelů RS

Exkluzivní pakety ke čtvrtstoletí modelů RS

Audi odkazuje na RS 2 Avant z roku 1994

Při příležitosti 25 let od uvedení prvního vozu s označením RS na trh připravilo Audi exkluzivní paket. Týká se modelů TT RS Coupé, RS 4 Avant, RS 5 Coupé, RS 5 Sportback, RS 6 Avant a RS 7 Sportback.

RS 2 Avant z roku 1994 reprezentoval naši filozofii skvělých výkonů, výrazné individuality a nekompromisní praktičnosti pro každodenní provoz. To je základem naší úspěšné historie,“ uvedl Oliver Hoffmann, generální ředitel společnosti Audi Sport GmbH. „U jubilejního paketu jsme se zaměřili na jedinečnost.“ 

V interiéru dominuje černá barva s kobaltově modrými detaily

Jeho vnější prvky kombinují matně hliníkovou a leskle černou povrchovou úpravu. Interiéru pak dominuje černá barva. Lemování podlahových rohoží a vyznačení polohy 12 h na věnci volantu je zhotoveno z kobaltově modré Alcantary. Na sportovní sedadlech RS s voštinovým prošíváním se střídají na sedacích plochách u TT RS, RS 4 a RS 5 jemná kůže Nappa s Alcantarou. V případě RS 6 a RS 7 jsou čalouněna perforovanou kůží Valcona. Její dírkování, která poprvé umožňuje také funkci odvětrávání, vytváří namodralý kontrast.

Komentáře ke článku