Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kvitová se stává tváří Audi

Kvitová se stává tváří Audi

Bude propagovat nový model Q5

Značka Audi má novou ambasadorku. Její tváří pro Českou republiku se stala dvojnásobná vítězka tenisového Wimbledonu Petra Kvitová. Současně se stane součástí kampaně na Audi Q5, které v lednu dorazí ve vylepšené podobě.

S Petrou Kvitovou plánujeme zajímavé aktivity pro fanoušky a počítáme také s přesahem naší podpory do projektů v oblasti společenské odpovědnosti. Informace o konkrétních akcích zveřejníme u příležitosti jejich spuštění,“ uvedl Marcel Archleb, vedoucí divize Audi Porsche Česká republika. 

Petra Kvitová je novou tváří českého zastoupení Audi

Petra Kvitová má na svém kontě celkem 27 titulů ve dvouhře na turnajích okruhu WTA, z toho dva grandslamy. Ve čtveřici nejprestižnějších tenisových turnajů se dostala v roce 2019 do finále Australian Open, na French Open hrála dvakrát semifinále – naposledy letos na podzim – a na US Open se dvakrát probojovala do čtvrtfinále (v letech 2015 a 2017). Mezi největší úspěchy patří také bronz ve dvouhře z olympijských her v Rio de Janeiru a šest celkových vítězství ve Fed Cupu jako členka našeho týmu.

Komentáře ke článku