Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nový Leon s vyspělou osvětlovací technikou

Nový Leon s vyspělou osvětlovací technikou

Použity jsou výhradně elektroluminiscenční diody

Seat vložil nové generaci modelu Leon do vínku punc výjimečnosti. Silný charakter bestselleru španělské značky je umocněn nejmodernější osvětlovací technikou. Její systémy zvýší přitažlivost dynamického, sportovního a elegantního kompaktního vozu při pohledu jak zvenku, tak i z hlediska komfortu jeho interiéru.

Třetí generace modelu Seat Leon, představená v roce 2012, byla prvním vozem ve svém segmentu, vybaveným výhradně osvětlovací technikou LED. Specializované týmy designérů a inženýrů značky Seat posunuly osvětlovací techniku pro tento bestseller na novou úroveň. Jejich cílem bylo zdůraznit odvážný designérský styl v interiéru zcela nového modelu Leon.

Vnější výbava nové generace modelu Leon zahrnuje osvětlení, používající výhradně elektroluminiscenční diody (LED). Intenzivní světlo dynamických předních světlometů rozjasní dokonce i ty nejtemnější silnice. Nepřerušovaný světelný pás mezi oběma krajními svítilnami na zádi vítá řidiče okouzlující světelnou show.

Leon bude vybaven také dynamickými ukazateli vzadu, které zvyšují celkovou bezpečnost, protože ostatním účastníkům silničního provozu ještě zřetelněji ukazují záměr změnit směr jízdy. Dalším stylovým prvkem nejnovějšího Leonu je specifické uvítací osvětlení značky Seat, které po odemknutí vozidla promítá na vozovku pozdrav „Hola!“. Nový Seat Leon tak vítá své cestující, ještě než usednou do vozu a vydají se na svou cestu.

Vyspělá osvětlovací technika je klíčem k dalšímu rozvoji designu automobilu. U zcela nového modelu Seat Leon jsme ji dokázali skvěle využít k tomu, abychom ještě více zesílili jeho již tak silný charakter,“ uvedl Alejandro Mesonero-Romanos, šéfdesignér značky Seat. „Dekorační osvětlení, obklopující cestující v interiéru, posouvá nový model Leon na další úroveň funkčnosti a estetiky.“

Inovativní koncept osvětlení interiéru zcela nového modelu Seat Leon zpříjemňuje cestování řidiči i všem cestujícím. Dekorační osvětlení LED je obklopuje na přístrojové desce i ve výplních dveří. Osvětlovací technika zcela nového modelu Seat Leon byla navržena a vyvinuta v Technickém centru Seat v Martorellu.

Čtvrtá generace modelu Seat Leon bude představena 28. ledna.

Komentáře ke článku