Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Pohled do budoucna se starým jménem

Pohled do budoucna se starým jménem

Koncept Airflow Vision na výstavě CES v Las Vegas

Chrysler Airflow byl aerodynamický sedan uvedený na americký trh v roce 1934, takže soupeří s vozem Tatra 77 o světové prvenství v sériové výrobě takto koncipovaného automobilu. Nyní toto legendární jméno použil koncern FCA pro koncept ukazující jeho představu o budoucnosti luxusní individuální dopravy. Vystaven bude na veletrhu spotřební elektroniky CES 2020 v Las Vegas.

FCA Airflow

Koncept Airflow Vision byl vytvořen na bázi podlahové plošiny hybridní verze minivanu Chrysler Pacifica. Více než aerodynamickými tvary karoserie s integrovanými koly do blatníků je inovativní v pojetí interiéru. Design exteriéru má nicméně naznačovat budoucí vývoj podoby exkluzivních vozidel značky Chrysler, především originálním řešení světlometů a celé přídě.

Pozoruhodné na konceptu je použití mnoha komponent, například sady displejů včetně inovativní obrazovky před spolujezdcem, které mají blízko k uvedení do sériové produkce.

FCA Airflow
FCA Airflow
FCA Airflow
FCA Airflow
FCA Airflow

Komentáře ke článku